BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 23, 2011

BOSAN = kfc dan airport !

pagi yang indahh, pagi ke?? macam dah tgahari :D ~ bangun dan calling my <3 . Then i got a message from yanie. Telefon berbunyi.
tung ting ~ 
"kau wat ape" <-- (yanie)
tung ting~
"aku tgah tgk movie nan roomate, awat?" <-- (caca)
tung ting~
"aku BOSAN nak mati :( " <-- (yanie)
tung ting~
"meh laaa naek bilik aku te tgk movie" <-- (caca)
 okay~

thats makcik was memanjat tangge dan ketukking my door dengan senyuman.
"haa~ lai masuk"
 ::finished watching a movie::
around 2.30 pm aku still tak mandi . aku n yanie Goleking atas katil n merengek rengek nk balik. belajar kat oveseas kannn. sooo kelazzzz, OVESEAS lahh sangat kan (KELANTAN JE PUNNN)^__^ heuuuuwww~ HAHA.
weekends macam ni slalu kat johor aku mesti p tgk movie. karoke nan membe. Tapi , bile dah kat KELANTAN , aku dah tak jumpe dah semua tuuu. korek laaa tanah pun, gali lobang takkan jumpe wayang ! ghrrr~ Ibu aku katee baguss ahhh. Padan muka aku. N then nanti dah tak lah sosialis sangat. hihi. 

okay guys ! lets we go back to my real tajok.
BOSAN= kfc & aiport.
Ape kaitan nyee rite?? mesti u allz macam pelik laaa ape yang aku mlalot dari awal tapi still tak dapat point ag. hihi. SORRY MORRY. Aku memng macam neee. :D
after tgk movie tadi (dilarang masuk)
aku n yanie~ discuss manee nak p , perot dah menggelodak lapoo yang amat ! SAPE YANIE? 


HAAA~ nie dyerr nenek yanie. yang muke bulat kat tepi aku tuu -->
huhiii. sorry sayang. anyhoww kau tetap comel yan ! malas nak cakap depan depan. karang bajett ahh plak~ macam kalau kau puji aku pun aku bajet. hihi :P
okayyy then... dahh merapu laughing same same. kitorang pun back to basic. dimana dn bagaimana nak kenyangkann perut. KNOW WHAT !  hari jumaat kat klantan kedai makan yang murah tutup :"[ . Then dahh puas discuss.. around 3.30pm aku mandi n yanie p siap siap kat blik dierr. Dah wangi dah cantik. kitorangg pun turunn~ 
okay. nee dyerr. walking together without decided nak p manee.
jalannnnn terusss sampaii lahh nampak signboard KFC 500METER dihadapan.
alang alang nak makan bende mahal. baik lahh aku p makan kat tmpat yanggg awsome sikit,. kannn?? dengan pale otak yang hanya pokus nak MAKAN DAN MAKAN aku dan yanie have decided
JOMMM PEGIII KFC ! both of us walking n walking~ JAUHHH GLERRR bole tak >.< p pkul 4pm tapi 4.60pm masih tak sampai. tapi k ahh tu belum pukol 5 rite?? haha ! JALAN KAKI KOTT, -.- agak agak kat maneee lahh kfc ni ! hishhh ! tuhh gambo kat atas ^ uhh. haaa~ tu lahh jalan yang kitorang tempoh sampai kaki sempot sematee cari kfc. adee gak pk. am i lost?? tapi pandang blakang pun dah jauh dr UMK. pandang depan punnnnn TAK NAMPAK APEEEE PUN NYEE !
jalan kat atas uhh. yang tepi uhh airport. rasee nak duduk kat tepi jalan then nangess ! then calling my mum ~ ibuuu adik nak kereta :'[ .
then my mum kate "NTAH NTAH KAN DIK, KFC NYEE DALAM AIRPORT ?"
otak aku pun bkate 'eshh takkan lahh? tapi? tak mustahil?'
apeee pun aku n yanie terosss jalan sampai lebam ! haha. nampak laa kak senah kat tepi tgah sidai baju dan ahernyee kitorang stuju nak bertanye kerane macam dah sesat di jalan yang lurus ituuuu ! huuuheeee~ *__*
::SESI BERTANYE::
kak senah oii. assalamualaikum,
bolehh saye tanye kat manee KFC? <-- (caca)
waalaikummussalam, bolehh diq, 
KFC dalam airport diq. <-- (kak senah)
fuyyyyoo ! okay kak senah timee kaseh (caca)

::SECUBIT NASIHAT::
pssst"" org dah tlg JANGAN LUPEE SAYS TRIME KASIH. tak bernanah pun mulot korang kalau cakap trimee kasih tu ! ye dokk?? ^__^

thennnn ! aku n yanie jalannn teross. jumpe kusi kat tepi jalan duduk dendiam . dannn TERDIAM . perut dah senak dari pagi tak makan papeee:O
i'm (caca) looking at yanie. yanie was looking at me too~
mata ke mata...
ohhh yanie.. ohhh caca.
dan GELAKKKK LAHH KAMI SAMPAI TEKAK LEBAM ! dekat depan uma org uhhh. sebb nekad nak kfc kitorang tersadai tepi jalan.
nyahahahhaa !
finally SAMPAI PUNNNN kat depan airport. aku cakap nan yanie.. YAN LEX AHH. KITE WAT MUKEE CONFIDENT NAK P JEMPUT HUSBAND AKU (LEE MIN HOO)  datang dari korea. okay yann?? yann gelakk dan dengan MEGAH BANGGE DAN KOYAA kitorang masok airport uhh. carii kfc. dah oderr uhhh. terduduk dannn terdiam sampai bolee denga bunyi jantung towang. hahahahhaah.
hahhhh ! niee dyeee kfc yang paling jauh aku bejalann seumor hidup sematee demi kfc. dann yang bawah niii korang tgk mukee yan yang da nak rasee pijau muke nak senyum ! hahahha ^__^


  
thennn . HAAA ! tibee lah mase kitorang nak pikir NAK BALIK MACAM MANEEEEE ! >.<
OH MYY ! sobss.
tetibe tringat kat prebet mak jah.
:calling:
"makcik tlg amek kitorang kat airport pukul 6 suku yeee"
"okayy makcik tgu kat pintu ketibaan"

::6suku pm::
 tguuu dan tguuu manee lahh prebet mak jahh niee?? MANEEE???
ton ton ( honn berbunyi )
aku: aouuuh adiq makjah yang amek . (pakcik seman- yeke name dier seman?? aku tibai jeee) hahahah ! dengan senyuman dan penuh smngat pakcik uhh turun dr keta konon nak angkat lugauge kitorang. Aku pandang yanie n gelakkk ! hihihihi. PAKCIK MAAF KITORANG BALIK TAK BAWAK BAGASI ! HIHI ~
pakcik seman was garu garu kpale. mungkin pelik. haha.
thennn terus lahh balik. guess what?? tak sampai 5 minit aku dah sampai kat umk. tadi jalan kaki 1 jam kot ! huhoooo ~ tapi okay laaa. dapat gak tgk kapal terbang depan matee kn . slalu kat umk ni aku dok denga bunyi jee tak nampak bayang :D


haaa. kalaau korang fokuss. nanti nampakk lah kapal terbang uhhh. ni aku dah otw blek umk. masee dalam kfc uhh khushuk makan sampai aku lupeee nak amek gamba airoplane yang macam tepi bahuu aku tu jeee. hihikkk .

::balekk dan pulang dengan selamat::
alhamdulillahh.
sampai UMK . lapooo blekkk ! hahahahah.
tu dyerrr. stakat ini kisah aku harini.
tanxs sudi bacee ^__^
salam sayang,,,,,caca aziz . <3

0 comments: